Usta Analist 5 Altcoin İsmi Verdi: Güçlü Ralli Yapacaklar!

Kripto para piyasası yeni bir ivme yakalamaya çalışıyor. Fed’in faiz indirmeye başlayacağına dair beklentiler artarken, riskli varlıklar yükselişe geçti. Özellikle kripto para piyasası lider kripto Bitcoin öncülüğünde yeni bir hamle yaptı. Bu pozitif atmosferde geniş takipçi kitlesine sahip bir kripto analisti, yapay zekâ odaklı altcoin’lerinin son birkaç hafta içinde düşük performans göstermesine rağmen bu yılın ikinci yarısında iyi performans göstermeye hazır olduğunu söylüyor. Bu bağlamda analist, önümüzdeki aylarda beklediği koşu için radarında 5 altcoin olduğunu belirtiyor.

Altcoin Sherpa: Bu sektörde hâlâ yükseliş bekliyorum!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, piyasada yeni bir heyecan oluşmaya başladı. Bununla birlikte, bu sürecin ne kadar devam edeceği belirsiz. Yine de analistler bazı tokenler için umutlu konuşuyor. Altcoin Sherpa takma adlı popüler analist, yapay zeka odaklı bazı tokenlerden bahsediyor. Analist, merkezi olmayan grafik işlem birimi (GPU) işleme Blockchain’i Render (RNDR), AI ve makine öğrenimi platformu Fetch.ai (FET), merkezi olmayan veri depolama protokolü Arweave (AR) ve merkezi olmayan bilgi işleme protokolü RSS3’e (RSS3) radarına aldığını söylüyor. Bu bağlamda Altcoin Sherpa, şu açıklamayı yapıyor:

Şu anda yapılacak şey sabırlı olmak, beğendiklerinizi ölçeklendirmek ve beklemek. Bunların çoğunda iyi bir geri çekilme gördük ve önümüzdeki haftalarda bazı iyi satın alma fırsatlarının mevcut olması gerektiğini düşünüyorum. Ben bu sektörde hâlâ yükseliş bekliyorum.

Analist, PRIME’ın da ileride yükseleceğini tahmin ediyor!

Altcoin Sherpa, Echelon Prime (PRIME) üzerinde de bir miktar yükseliş hissediyor. Bu proje, yeni nesil oyunları geliştirmeyi amaçlayan bir web3 ekosistemi. Analiste göre, PRIME herkesin sevdiği bir coin. Ayrıca, bu mevcut döngü için iyi bir oyun coin’i. Bu doğrultuda analist, şu değerlendirmesini paylaşıyor:

Güçlü bir geri çekilme gördük ve ben şahsen bu projeyi beğeniyorsanız 15 dolar-11 dolar bölgesini biriktirmek için iyi ve güçlü bir yer olarak görüyorum. Muhtemelen satın almayacağım ama gözlemleyeceğim. Yine de 0,50 ve 0,618 temel Fibonacci seviyeleri + 200 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) ile çok sayıda iyi TA (teknik analiz) birleşimi var.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada, PRIME yazı sırasında günlük bazda %9,5 artışla 18,40 dolardan işlem görüyordu. Token haftalık grafiğinde ise %6,55 artış kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx