Lufian’dan kadınlar için yaz koleksiyonu: Şıklık ve konfor bir arada

İSTANBUL (İGFA) – Lufian’ın yaz kadın koleksiyonumağazalarda yerini aldı. Toprak tonlarının hakim olduğu koleksiyonda; yaz mevsimine uyum sağlayan keten gömlek ve pantolonlardan etek ve trençkotlara kadar birbirinden şık ürünler yer alıyor. Yenilikçi tasarımlar ve soft renklerden oluşan koleksiyon, her an her yerde konforlu ve zarif olmayı sağlıyor.

DOĞANIN RAHATLATAN ENERJİSİ BU KOLEKSİYONDA BULUŞTU

Tüm koleksiyonlarında zamanın ruhunu yakalamayı başaran Lufian, yaz kadın koleksiyonunda yer alan tasarımlarında zarafeti ve rahatlığı bir araya getiriyor.

Serin havalarda üşütmeyen ve dokuma kumaşa sahip Nemi trençkottan yaz mevsiminde terletmeyen ve ferah bir kombin oluşturmayı sağlayan Barri, Born ve Barcelon keten gömleklere kadar birçok ürünün yer aldığı koleksiyonda; Darsen siyah etek, Ledro bej yelek, Casares siyah elbise ve 0 keten ve rahat kumaşa sahip Navasa, Aruba, Vilo ve Safar pantolonlar da bulunuyor.

Ayrıca kış mevsimi için de Angel ve Garda kazakları ile ön plana çıkan koleksiyon, her ihtiyaca yanıt veriyor. Lacivert, bej, beyaz, siyah, mavi ve ekru tonlarının hakim olduğu koleksiyon; denizin dinginliğini, doğanın canlılığını ve toprağın iyileştirici yönünü simgeliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx